2007 slog MVK upp sina dörrar för första gången den 3e oktober.
Krögarinnan, Eva Gustafsson, hade från början visionen om en vinbar med unika viner. Ett kök med rättvis, närproducerad, från grunden vällagad mat i en i en lättillgänglig miljö som sprider värme & trygghet och med service på högsta niveau. 
8 härliga år har nu gått, fyllda av kaerlighet, kämparglöd, värme & många skratt. Genom året har vi lärt känna många fantastiska människor, både gäster, personal, dj ́s, leverantörer, vänner och bekanta. Alla har satt en speciell prägel som gjort Moccasin till vad det är i dag - en av Malmös härligaste restauranger!

8 år blir naturligtvis 8 rätter med passande dryck Avsmakningsmeny signerad vårt härliga team i köket: Mattias Langryd, Robin Fyhr & Filip Öhman

  • Vad: födelsedags middag med vin & kærlighet När: lördag 3 oktober 2015
  • Tid: kl 18,00 - 02,00
  • Pris: avsmakningsmeny 800,-/ dryckesmeny 800,- med välkomst-champagne, kanske en överraskning, galna upptåg & fest inpå småtimmarna:)
  • Plats: Moccasin Vin&Kærlighet Fersens Väg 14, Malmö
  • OSA: senast 1e oktober till boka@moccasin.se