• Moccasin Vin&Kaerlighet (map)
  • 14A Fersens väg
  • Malmö, Skåne län, 211 42
  • Sweden

Fotoutställningen är signerad Janus Langhorn i begränsad upplaga och är kulmen av fotografering på Kullahalvönsvingård, där Janus under 3 års tid har gjort en unik svartvit serie. Stilen är en blanding av makrofotografi och dokumentär ut i det psykadeliska där man får ett inblick i vinets universum. 

Inramningen är gjord av Art Impex där ägaren Andrzejz har hittat franska antika ramar, som passer til bilderna och stilen, på en auktion i Paris.

Om Janus Langhorn

JL är konst & kommersiell fotograf och har blant annat byggt, designat och tagit alla bilder till vår hemsida.

JL har mottagit pris som sydsveriges bästa fotograf, blivit publicerad i National Geographic, haft utställning på Malmö Museum, jobbat för The Daily Star i Beirut och vid sidan om hans kommersiella företag ugetthepicture jobbat med "fine art photography" till största delen av sitt liv. 

 

Varmt välkomna på AfterWork & vernissage
Fredagen 25e November - Från kl 16