• Moccasin Vin&Kærlighet (map)
  • 14A Fersens väg
  • Malmö, Skåne län, 211 42

Döpt i eld och fjädrar kommer denna Kalmar-son äntligen till talarstolen. Inom Niki Ivan Kempinski bor en indian vars fjädrar och pilar ristats som tatueringar på hans hud. Hans själ åker uppför floden mot allas vår Colonel Kurtz medan hans gitarr spelar storstadens toner. Från hopplösheten och hoppet om en bättre värld syns ljusstrålarna som letar sig ner i betongkomplexet och visar oss saker vi aldrig sett förr. Med skitiga metaforer och nyvakna ögon visar Niki upp en ny generation visor om människor som fastnat i en allt för stor samhällsapparat.

 

Niki Ivan Kempinski är aktuell med sitt tredje album "Kvicksilver & kattguld". Denna afton kommer han, ackompanjerad av Jonatan Duregaard från bandet Koala Bar, att göra en timmeslång livespelning med stillsamma och drömska melodier hos oss på Moccasin.