• Moccasin Vin&Kærlighet (map)
  • 14A Fersens väg
  • Malmö, Skåne län, 211 42
  • Sweden

Vernissage Lördag 22e April 15-18 - hjärtligt välkomna!!

"Inga stora saker, dom missar jag bara ändå. Småsaker, dom som finns där hela tiden. Som utan att veta det säger något om alltihop. Livet, döden och kärleken. Så svåra är vi inte. Det är bara att ta en bild så lyser det igenom. Livet alltså."

Magnus Göransson är skådespelare och fotograf men tjänar sitt dagliga bröd som schemaläggare på Lunds Universitet. I sina bilder undersöker han det vardagliga och försöker utan att någonsin komma till slutsats hitta magi i det lilla. Isolera och dramatisera det som annars knappt syns. Han vill fånga gatulivet i Lund och Malmö inspirerad av allt från Henri Cartier-Bresson till grekiska Spyros från Streethunters.